helio1 banerService prosfora3

Όροι και προϋποθέσεις χρήσεως του E-SHOP της εταιρείας FOKAS ENERGY E.E.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα www.fokasenergy.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας Fokas Energy E.E. με Α.Φ.Μ: 800505378 , και Δ.Ο.Υ : ΠΑΛΛΗΝΗΣ και εδρεύει στην οδό Κλεισθένους 239 στον Γέρακα , ΤΚ. 15344 - Τηλ: 210 6008448.

Υπεύθυνος της εταιρίας είναι ο κύριος Φωκάς Άγγελος με αριθμό τηλ: 6937304121

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο συνεννόησης επιθυμείτε) και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Τα προσωπικά σας στοιχεία σας κατά διαστήματα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κα να καλέσετε στο 2106008448. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι την έναρξη διαδικασίας της αποστολής της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσοι επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, www.fokasenergy.gr διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Με Τραπεζική Κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς μας :


ΤράπεζαΑρ. ΛογαριασμούIBAN
EUROBANK 0026.0392.20.0200342754 GR7002603920000200200342754
ΕΘΝΙΚΗ 53200143542 GR3801105320000053200143542

Δικαιούχος λογαριασμών: FOKAS ENERGY E.E.

Όταν ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικά, η στείλτε μας ένα email στο infο@fokasenergy.gr ώστε να ξεκινήσουμε άμεσα τη διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας.

2. Με Πιστωτική Κάρτα:

Το FokasEnergy - eshop συνεργάζεται με την Τράπεζα Eurobank εγγυώντας σας ασφάλεια και αξιοπιστία. Όσο αφορά τώρα τις συναλλαγές σας με πιστωτική κάρτα χρησιμοποιούνται ακόμα ισχυρότερα συστήματα ασφαλείας για την αποφυγή υποκλοπής των στοιχείων σας. Συγκεκριμένα κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή διακομιστή στην υπηρεσία της Τράπεζας Eurobank. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας είναι προστατευμένα με τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit,την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Η τράπεζα Eurobank και το κατάστημα σας δεσμεύονται για την ασφαλή ολοκλήρωση των συναλλαγών σας. Η τράπεζά σας μάς ενημερώνει αυτόματα για την πίστωση του συγκεκριμένου ποσού στο όνομά σας και έτσι ξεκινάει από εμάς η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας.

3. Με Αντικαταβολή εντός Αττικής, τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα:

3.1. Η Αντικαταβολή είναι εφικτή ως μέθοδος πληρωμής για παράδοση εντός Αττικής και στην περίπτωση που τα προϊόντα θα σας αποσταλούν:

3.1.α) Eίτε με το δικό μας ΙΧ Φορτηγό

3.1.β) Eίτε με ΔΧ Φορτηγό το οποίο έχουμε εμείς μισθώσει και τον οδηγό του οποίου έχουμε εξουσιοδοτήσει για την είσπραξη της πληρωμής.

Για παραγγελίες έως 300,00€ δεν χρειάζεται προκαταβολή και ο πελάτης εξοφλεί ολόκληρο το ποσό στην παράδοση των προϊόντων. Στην περίπτωση μη παραλαβής επιβαρύνεται με το κόστος μεταφοράς . Για παραγγελίες πάνω από 300,00€ ο πελάτης πρέπει να προκαταβάλει το 30% τις αξίας της παραγγελίας (μέσο τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας) και το υπόλοιπο εξοφλείται με τη παράδοση των προϊόντων.

3.2. Η αντικαταβολή δεν είναι εφικτή μέθοδος εξόφλησης όταν η αποστολή γίνεται με Πρακτορείο Μεταφορών (αποστολή στην επαρχία). Τότε ενδεδειγμένη μέθοδος είναι η προεξόφληση (κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα).

ΤΡΟΠΟΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της τελικής παραγγελίας σας

Ο τρόπος χρέωσης και αποστολής των προϊόντων γίνεται ανάλογα με το είδος των προϊόντων και το συνολικό κόστος της εκάστοτε παραγγελίας σας. Υπάρχουν 3 διαφορετικοί τρόποι αποστολής:

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Για αγορές άνω των 150 € η απόστολή των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Για αγορές κάτω των 150 € ελάχιστα μεταφορικά 5€.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων από την εταιρεία μας υπολογίζεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Σημείωση: Ίσως υπάρξουν προϊόντα που δεν βρίσκονται σε stock με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών. Σε κάθε τέτοια περίπτωση ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα τηλεφωνικά & με e-mail.

Η παράδοση σε όροφο με χρήση εργάτη, απαιτεί πρόσθετη προηγούμενη συνεννόηση και το κόστος υπολογίζεται ανά περίπτωση.

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Mε Μεταφορική Εταιρεία Δημόσιας Χρήσης στα Πρακτορεία Αθηνών (παραλαβή από το Πρακτορείο της περιοχής σας, με δική σας επιβάρυνση). Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων από την εταιρεία μας στις εταιρείες μεταφορών υπολογίζεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής μέχρι τις εταιρίες μεταφορών της Αθήνας είναι δωρεάν. Το κόστος αποστολής από τις εταιρίες μεταφορών στο χώρο σας υπολογίζεται από τις ίδιες ανάλογα με τον όγκο & το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας. Οι τιμές, κατά κύριο λόγο, είναι καθορισμένες από την ίδια την "αγορά" και βρίσκονται σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Εάν χρειαστείτε, ερχόμαστε σε επικοινωνία με τις μεταφορικές εταιρίες και σας ενημερώνουμε για το κόστος της εκάστοτε αποστολής. Η εξόφληση των εξόδων αποστολής της μεταφορικής εταιρίας γίνεται από τον παραλήπτη την στιγμή της παράδοσης των προϊόντων.

ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ:

Ενδεικτικές χρεώσεις για παράδοση σε όροφο:

  • (με χρήση εργάτη): 25€ (θα προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση)
  • (με χρήση γερανού): Eφόσον το επιτρέπουν οι πολεοδομικές και άλλες συνθήκες : 150€

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

  • Για παράδοση εντός Αττικής: 1-3 ημέρες.
  • Για παράδοση σε μεγάλες πόλεις, επαρχία, νησιά: 2-8 ημέρες.
  • Για δυσπρόσιτες περιοχές και απομακρυσμένα νησιά: 3-10 ημέρες.

Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός, μιας και εξαρτάται από πληθώρα παραγόντων. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε τακτικά για την πορεία της αποστολής των προϊόντων της παραγγελίας σας.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΣΕ ΟΛΕΣ τις τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, δίπλα από κάθε προϊόν, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ο νόμιμος ΦΠΑ 23 % Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Η τιμή βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν δύναται να αναπροσαρμοστεί μετά την παραγγελία του προϊόντος.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων με υπεύθυνη μεταφορική εταιρεία της οποίας την διαδικασία αποστολής, καθώς και τα έξοδά της που θα αναλάβετε εσείς.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά -κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας- την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).

Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει τότε να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Οδος κλεισθενους 239 - Γερακας – T.K 15344.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία:

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Τροποποίηση των όρων του παρόντος:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει δημοσίως και αμέσως το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε εκάστοτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους της.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα τα οποία πωλούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καλύπτονται από εγγύηση του Επίσημου Αντιπροσώπου ή Αποκλειστικού Εισαγωγέα στην Ελλάδα. Σε περίπτωση βλάβης εντός του διαστήματος που καλύπτει η εγγύηση, ο πελάτης θα πρέπει να απευθύνεται στην Επίσημη Ελληνική Αντιπροσωπεία ή όπου αλλού αναγράφει το Έντυπο Εγγυήσεως το οποίο επισυνάπτεται στην συσκευασία του προϊόντος. Ο πελάτης θα πρέπει να κρατάει για όλο αυτό το διάστημα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (απόδειξη λιανικής κλπ). Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε που θα απευθυνθείτε.

SERVICE ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το FokasEnergy – E-Shop δεν αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη ή επισκευή των προϊόντων τα οποία πουλά. Για αυτές τις υπηρεσίες ο πελάτης θα πρέπει να απευθύνεται στο Επίσημο Service της Ελληνικής Αντιπροσωπείας ή στους Εξουσιοδοτημένους από αυτήν επισκευαστές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος για να σας ενημερώσουμε που θα απευθυνθείτε. Χαρακτηριστικά των προϊόντων και αλλαγές αυτών. Οι εισαγωγικές εταιρείες-αντιπρόσωποι διατηρούν ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά των προϊόντων χωρίς προειδοποίηση. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αλλαγές στα χαρακτηριστικά αυτά που θα γίνουν από την εισαγωγική εταιρεία. Επίσης, οι φωτογραφίες οι οποίες συνοδεύουν τις περιγραφές, ορισμένες φορές ίσως να μην αντανακλούν τα πραγματικά χαρακτηριστικά των προϊόντων.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας για οποιαδήποτε τεχνικής φύσεως απορία έχετε και για τη τεχνική υποστήριξη των προϊόντων. Μπορείτε να αποστείλετε το ερώτημά σας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Υπεύθυνο Μηχανολόγο Μηχανικό Τεχνικής Υποστήριξης - κ. Αλέξη Σιορόκο, κατά τις ώρες λειτουργίας της εταιρίας μας.